Nou servei de l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà)

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Castellnou de Bages amplia horari i ubicació per tal d'apropar-se als veïns i veïnes, i facilitar-ne l'accés.

A partir de demà, dijous 4 d'abril, es podran fer la majoria de tràmits municipals els dijous de 4 a 7 de la tarda al Centre Cívic (Urb. El Serrat) on hi haurà una treballadora de l’OAC que us atendrà i assessorarà.

Es podran fer tots els tràmits habituals: entrada d’instància presencialment, comunicació prèvia d’obra, compra de llibre sobre el nostre municipi, sol·licitar cita amb regidories o alcaldia, iniciar procediment de tràmits de Jutjat de Pau, etc. Els únics tràmits que no es podran fer complets són els relacionats amb el Jutjat de Pau ja que des de Justícia només es permet realitzar des d’un servidor no mòbil.

Aquesta acció té com a objectiu facilitar l'accés a l'administració tant en termes de mobilitat com en termes d'horaris. I ve motivada per diversos motius:

  • Necessitat d’apropar l’Ajuntament a persones amb poques possibilitats de mobilitat en carretera (especialment persones joves, i grans). 
  • Necessitat de facilitar el contacte i tràmits amb l’Ajuntament a persones amb poc coneixement informàtic (especialment persones grans). 
  • Necessitat de flexibilitzar horaris, i millorar l’accés a persones treballadores que no poden apropar-se a l’Ajuntament en l’horari establert de matins. 

Plaça 1 d'octubre - 08251 Castellnou de Bages - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: castellnou@castellnoudebages.cat
Horari:  
De 16:00 hores a 19:00 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.04.2024 | 15:45