Sant Jordi 2020

Participa al nostre concurs de Sant Jordi 2020

BASES DEL CONCURS ARTISTIC SANT JORDI 2020

 

  1. Objecte del concurs: Promoure la creativitat artística entre els nens i nenes de Castellnou donada la situació de confinament que estem vivint arran de la pandèmia del Covid-19. L’Ajuntament de Castellnou de Bages pretén que els infants i joves del municipi no aturin la seva activitat educativa i cultural, complementant així les activitats que els venen donades des dels centres educatius.

 

  1. Participants: El concurs està adreçat als nens, nenes i joves de Castellnou, dels 5 als 16 anys, així com també als alumnes des l’escola l’Olivar a partir de 5 anys. Cada participant podrà concursa amb un únic treball.

 

  1. Obres: En aquest concurs s’hi pot presentar qualsevol activitat artística: prosa, poesia, dibuix, pintura, representació escènica o bé interpretació musical.

 

  1. Categories: Les categories per franges d’edat són les que es detallen a continuació:
    • Infantil (de 5 a 10 anys)
    • Juvenil (d’11 a 16 anys)

Hi haurà 1r, 2n i 3r premi per categoria.

  1. Format: Els arxius es poden fer arribar en format pdf, jpg, jpeg o png.

 

  1. Presentació:  Els treballs s’hauran d’enviar al correu electrònic castellnou@diba.cat com a fitxer adjunt. Al mateix correu s’hi ha d’escriure nom i cognoms i edat.

 

  1. Termini d’entrega: L’admissió dels treballs finalitzarà el dijous 30 d’abril de 2020.

 

  1. Jurat: El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la cultura de Castellnou per membres de l’Associació Castellnou Cultural.

 

  1. Lliurament de premis: L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant els actes de la Festa Major d’enguany. Hi haurà 3 premis (1r, 2n i 3r) per cada categoria (infantil i juvenil).

 

  1. Normativa:
  • A partir de l’1 de maig de 2020 totes les obres rebudes es podran exposar públicament tant de forma física en exposició, com a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.
  • Qualsevol aspecte no previst a les bases serà resolt pel jurat.
  • L’organització es reserva el dret d’interpretar i modificar les condicions del present concurs.

Qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a castellnou@diba.cat.

 

 

Darrera actualització: 14.04.2020 | 12:58