Festa Major 2018

Divendres, 31 d’agost de 2018

Enguany la Festa Major ha estat més nostra que mai amb la gran participació dels veïns.

El dia 16 d’agost va ser Sant Roc, co-patró de Castellnou i aquí va dedicada la Festa Major. Els seus goigs recuperats es van cantar amb la nova música (missa de les 11 h) i també se’n va estrenar el ball.

Rafael Homet, Diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, va ser el pregoner.

Els Beat voices van oferir un extraordinari concert, ple de talent insensibilitat, en una església de Sant Andreu pleníssima.

La nit de dissabte es va viure un dels sopars de Festa Major més participats dels darrers anys, elaborat per l’equip de Dom Bosco amb productes de Castellnou i amb una disposició de taules sense diferències ni privilegis, on tots els veïns han estat tractats per igual. Després, un animadíssim ball amb l’Orquestra Platinum fins a la matinada va servir per arrodonir un dels actes centrals de la nostra Festa, que aquest any va estar molt alegre i distès, fruit dels nous temps al nostre poble.

El matí de diumenge de Festa Major va començar amb la missa celebrada per mossèn Joan Codina i participada per un gran nombre de castellnouencs. Després, l’actuació dels Dansaires Manresans, mentre es realitzava el concurs de pintura ràpida, va donar color a la plaça de l’Església. El tradicional vermut de Festa Major, aquest any obert a tothom, va reunir una multitud de veïns que van gaudir del saber fer de l’equip de Cal Segudet.

 

Darrera actualització: 31.08.2018 | 10:17