Obres a la carretera de El Serrat a la Figuerola

Dilluns, 8 de gener de 2024

Millora de la pavimentació i els vorals.

Durada de gener a juny del 2024.

A partir del proper dilluns 8 de gener començaran els treballs i les obres de millora de la seguretat viària del camí BG-050 de Santpedor a Castellnou. La previsió de duració dels treballs és de 5 mesos amb finalització abans de Sant Joan.

Els  treballs de millora consistiran en actuacions en aquests dos trams:

  • Tram 1: des de l’entrada de El Serrat fins a l’aparcament del Centre Cívic. Els treballs consistiran en el fressat de tot l’asfalt actual i l’aplicació d’una nova capa d’asfalt, renovació de la senyalització i la instal·lació de 3 lluminàries al costat de la zona del mercat.
  • Tram 2: des de l’aparcament del camp de futbol fins a l’Ajuntament. Els treballs en aquest tram consistiran en la reparació de diferents punts del camí, construcció d’un voral en tot el tram i la millora de tota la senyalització.

 

Aquesta actuació serà possible gràcies al conveni existent entre l’Ajuntament de Castellnou de Bages i l’àrea d’infraestructures i espais naturals de la Diputació de Barcelona. En aquest conveni, s’especifica que la Diputació de Barcelona es fa càrrec de la contractació i execució de les obres (per un import de 808.547,56€ iva inclòs) i la posterior conservació i manteniment.

Aquesta era una obra molt esperada pel nostre municipi que finalment es materialitzarà després d’anys de perseguir-ho per part dels diversos governs de l’Ajuntament de Castellnou.

 

Darrera actualització: 8.01.2024 | 09:45