Festa Major 2018

Veïns de Castellnou, m’adreço a tots vosaltres per primer cop com alcalde amb la il·lusió de presentar-vos el programa de la Festa Major 2018. Enguany en recuperem l’essència històrica, afegint al programa el 16 d’agost, dia de Sant Roc, copatró de Castellnou i a qui, des de sempre, anava dedicada la nostra Festa Major. I ho fem actualitzant els goigs i presentant la nova música, el seu nou ball i el panet tradicional. Des del nou equip de govern mirem endavant assentats en la tradició, recuperant el ric passat del nostre poble i projectant els valors que en marcaran el seu futur: Natura, Esport i Cultura. Trobareu en aquest programa els actes ja habituals, els de sempre, pensats per a totes les edats i sensibilitats. D’altres es renoven, com és el cas del sopar de dissabte. I també en veureu de nous, incidint en altres franges d’edat i molt especialment en la gent jove.
Vull agrair la dedicació i el treball de la Comissió de Festes i de tots aquells que han fet possible la configuració d’aquest programa.
Us convido a participar de la Festa i a gaudir-la.

Ens hi trobem!


Domènec Òrrit
Alcalde de Castellnou


Tots els actes organitzats per l’Ajuntament són gratuïts a execpció del sopar de la Festa Major. La Comissió de Festes es reserva el dret de modificar aquest programa si les circumstàncies així ho aconsellen. La Comissió de Festes està formada per: Associació de veïns de la Figuerola, Associació Pere Santacreu, Comunitat de propietaris de Pinedes, Dom Bosco, Geganters de Castellnou, la Natura, Petanca Pinedes, Petanca el Serrat.

Darrera actualització: 12.07.2018 | 10:15