Escola L'Olivar

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIONS

CURS 2020-2021

 

En el context actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials per garantir la salut de les persones.

Des del Departament d’Educació s’han previst totes les mesures de prevenció necessàries per tal que es pugui dur a terme el procediment en condicions de seguretat, sobretot quan, per raons d’equitat, cal assegurar-se que aquelles persones que puguin tenir dificultats en fer el tràmit telemàtic de preinscripció i matrícula tinguin la oportunitat de ser atesos presencialment.

Sobre la presentació de la sol·licitud de preinscripció

Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic.  S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Correu electrònic de l’Olivar     a8063862@xtec.cat

En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditada adjunta. L’escola us contestarà aquest correu i us justificarà la recepció de la sol·licitud per a què en tingueu constància.

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament durant tot el període de les preinscripcions  del  13 de maig fins al 22 de maig

En el cas que hi hagi dubtes a l’hora d’omplir la sol·licitud, podeu trucar al telèfon  938272565 del centre en la franja horària de 10:00 h a  les  13:00h i us atendrem telefònicament.

Tan bon punt es publiqui la instrucció que us expliquem us enviarem l’enllaç de l’ aplicatiu per accedir a les sol·licituds.

 

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, l’escola organitzarà la presentació de sol·licituds presencials assignant una cita prèvia per a l’accés al centre. Per demanar la cita prèvia podeu trucar al telèfon 938272565 i us atendrem telefònicament de 10:00 h  a  les 13:00 h.

Les sol·licituds presencials es podran presentar al centre el dies  19 , 20, 21 i 22 de maig en la franja horària de 10:00 h a les 13:00h

El centre també gestionarà el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies. Ja us informarem més endavant.

 

RECOMANACIONS PER ACCEDIR AL CENTRE

 

  • al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona);
  • cal recordar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar la sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf;
  • recordar la recomanació de portar mascareta i guants;
  • no han d’acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

 

Moltes gràcies per la vostra confiança, ens veiem aviat. Us anirem informant per aquest canal.

 

Salutacions cordials

L’OLIVAR

Paasatge 11 de setembre, s/n - 08251 Castellnou de Bages - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 11.05.2020 | 10:19