Notícies

 • Preus Piscina Municipal Comença la temporada de piscina 18 de juny de 2018

  La temporada d'estiu s'enceta amb l'obertura de la piscina municipal el dia 23 de juny.

  Hem resolt els greus problemes que la piscina municipal tenia d'estanquitat i que s'arrossegava des de fa anys, hem procedit a fer els tancaments amb la zona del Centre Cívic, a pintar vestidors, pèrgoles i tot el terra, murets inclosos. Tornarem a gaudir de, probablement, la millor pisicna de la comarca.

 • Cartell Flama del Canigó La Flama del Canigó 18 de juny de 2018

  Flama del Canigó 2018

  Rebem novament a Castellnou la Flama, el foc ancestral que dona pas al solstici d’estiu i que és símbol de la festa, la màgia i l’emoció i, per damunt de tot, de l’unitat dels Països Catalans. Aquesta flama ha estat encesa aquesta matinada i portada des del cim del Canigó en relleus per muntanyencs, corredors i ciclistes del 2x2, en el que és el 10è aniversari d’aquesta iniciativa a casa nostra.

  I ja la tenim aquí. I ara seran els més petits els que acabaran el trajecte recorrent cap el sud el nostre terme fins a Santpedor, punt final d’un camí que any rera any es renova. Aquesta flama i tot allò que ella simbolitza no és foc d’un dia, és la flama que hem de mantenir sempre encesa i entre tots defensar-la.

  Visca la Flama del Canigó!
  Visca els Països Catalans!

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49