Notícies

 • Mulla't! 12 de juliol de 2018 Nosaltres també ens mullem per l'esclerosi múltiple!
 • Cartell Festa Major Intanil 2018 3 de juliol de 2018 Magnífica participació a la Festa Major Infantil 2018

  La primera Festa Major Infantil del nostre poble ha tingut una gran participació de la quitxalla del poble. Han tingut la visita d'un dels últims maquis, en Caracremada, han esmorzat per agafar forces per construir cabanes, gaudir dels inflables aquàtics i deixar-se pintar la cara de lleó, tigre, papallona... A la tarda han participat a l'scape room infantil, els ha encantat l'espectacle del Jaume Barris. I la cloenda ha estat de traca i mocador, amb un sopar popular i DJ per ballar fins tard. Tot gràcies a l'organització de la Comissió de Festes i la gran col·laboració dels més petits de la nostra vila.

  Visca la Festa Major Infantil! L'any vinent més...

 • Plaça Joan Vendrell 25 de juny de 2018 Inauguració de la remodelació de la Pl. Joan Vendrell, Parc Infantil i Pistes de Petanca

  Inauguració de la remodelació de la Pl. Joan Vendrell, les pistes de petanca i el parc infantil Meliparc.

 • Inauguració Plaça Joan Vendrell, Parc Infantil i Pistes petanca 22 de juny de 2018 Inauguració de la Plaça Joan Vendrell, Parc Infantil i Pistes Petanca
 • Imatge de l'afluència de públic 20 de juny de 2018 Gran acollida del Liceu a la fresca

  La proposta del Liceu a la fresca va ser tot un èxit a Castellnou. El bellíssim espai del nucli històric va ser el decorat ideal per viure la Manon Lescaut de Puccini. Des de l’Ajuntament continuarem amb iniciatives com aquesta, perquè la cultura serà un dels puntals del nostre poble.

 • Preus Piscina Municipal 18 de juny de 2018 Comença la temporada de piscina

  La temporada d'estiu s'enceta amb l'obertura de la piscina municipal el dia 23 de juny.

  Hem resolt els greus problemes que la piscina municipal tenia d'estanquitat i que s'arrossegava des de fa anys, hem procedit a fer els tancaments amb la zona del Centre Cívic, a pintar vestidors, pèrgoles i tot el terra, murets inclosos. Tornarem a gaudir de, probablement, la millor pisicna de la comarca.

 • Cartell Flama del Canigó 18 de juny de 2018 La Flama del Canigó

  Flama del Canigó 2018

  Rebem novament a Castellnou la Flama, el foc ancestral que dona pas al solstici d’estiu i que és símbol de la festa, la màgia i l’emoció i, per damunt de tot, de l’unitat dels Països Catalans. Aquesta flama ha estat encesa aquesta matinada i portada des del cim del Canigó en relleus per muntanyencs, corredors i ciclistes del 2x2, en el que és el 10è aniversari d’aquesta iniciativa a casa nostra.

  I ja la tenim aquí. I ara seran els més petits els que acabaran el trajecte recorrent cap el sud el nostre terme fins a Santpedor, punt final d’un camí que any rera any es renova. Aquesta flama i tot allò que ella simbolitza no és foc d’un dia, és la flama que hem de mantenir sempre encesa i entre tots defensar-la.

  Visca la Flama del Canigó!
  Visca els Països Catalans!

 • Imatge cartell òpera a la fresca 14 de juny de 2018 Òpera a la fresca

  Dissabte vinent, 16 de juny a les 22 hores, la plaça de l'Església de Castellnou es convertirà en la platea del Liceu. T'ho perdràs?

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49