Notícies

 • Piscina 2020 Obrim la piscina! 22 de juny de 2020

  Aquest any s'obrirà la piscina municipal del 4 de juliol al 30 d'agost.

  Compra d'abonaments a l'Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 15 hores:

  Del 22 al 30 de juny --> Període preferencial pels empadronats a Castellnou de Bages

  De l'1 al 31 de juliol --> Pel públic en general

 • Guia de serveis Promovem el consum local, guia de serveis de Castellnou 15 de maig de 2020

  Una de les preocupacions que ens deixa la pandèmia és l’afectació que la mateixa tindrà a l’economia. Creiem que la reactivació passa per ajudar-nos entre tots. Des de l’Ajuntament volem promoure el consum local i entre altres iniciatives estem preparant una “Guia de serveis de Castellnou” en la qual es promocionarà a tots aquells que tenen l’activitat a Castellnou o hi estan empadronats però tenen el negoci i/o servei en un altre poble. Per tant, si ets autònom, propietari d'un comerç o et dediques a algun sector que creguis que pot interessar als veïns, envia'ns les teves dades a l'Ajuntament. Ens pots escriure un correu a castellnou@diba.catamb la raó social, nom comercial, Cif o Nif, adreça, telèfon, correu electrònic i una petita descripció de l'activitat. Si vols, també pots fer-nos arribar una imatge o logo. Entre tots sumem!

 • Preinscripcions 2020 - ESCOLA L'OLIVAR 11 de maig de 2020

  Clica sobre la notícia i informa't de com fer la inscripció del teu fill/a

 • Com tenir cura del nostre benestar durant el confinament 1 d'abril de 2020

  Després de l'impacte inicial del confinament, la notícia que aquesta situació s'allargarà fa més necessari que tinguem cura del nostre benestar emocional per afrontar aquests dies. Per això, et proposem una sèrie de consells per sentir-te millor.

  Clica al document penjat en la columna de color verd.

 • Com he d'actuar? Habitatges amb pacients positius o en quarentena per COVID-19 25 de març de 2020
 • COMUNICAT URGENT 3 13 de març de 2020

  Castellnou de Bages, 13 de març de 2020

   

  Informem que un cop entrats a la fase d’Emergència 1 l’Ajuntament de Castellnou de Bages ha activat el Pla d’emergències municipal, pel qual hem començat a fer un seguiment i a prestar atenció a les persones en situació de vulnerabilitat o risc.

  Us informem també que els serveis de l’Ajuntament segueixen oberts. Tot i això es recomana als veïns i veïnes fer un ús prioritari dels serveis de tramitació electrònica o fer les consultes necessàries via telèfon i no presencialment, doncs totes les unitats treballaran a porta tancada o faran teletreball. És responsabilitat de tots evitar al màxim els desplaçaments i els contactes.

   

  Domènec Òrrit Pujol

  Alcalde

 • Ajuntament de Castellnou de Bages COMUNICAT URGENT 2 12 de març de 2020

  Castellnou de Bages, 12 de març de 2020 a les 14:30 hores

   

  Hem passat a la fase d’emergència 1, i l’Ajuntament ha activat el pla d’emergències municipal i ha començat a fer un seguiment i prestar atenció a les persones en situació de vulnerabilitat o risc.

  Anirem actualitzant les informacions rebudes de la Generalitat.

  Reiterem tenir confiança en el nostre sistema i els seus professionals per fer front a aquesta crisi que estem vivint.

   

  Domènec Òrrit Pujol

  Alcalde

 • COMUNICAT URGENT 12 de març de 2020

  Castellnou de Bages, 12 de març de 2020

   

  Arran dels casos de SARS-CoV-2 detectats a Catalunya ens enfrontem a una situació complicada. Davant l'emergència sanitària ens cal actuar de manera prioritària, unitària, coordinada en col·laboració entre administracions, agents de la societat i ciutadania.

  Hem passat de la fase de prealerta del Pla PROCICAT per malalties emergents i s'ha concretat un seguit de mesures preventives que han entrat en vigor avui, dijous 12 de març, i durant un període de 15 dies que podrà ser prorrogat en funció de l'evolució de la situació.

  És per això, i pensant en el bé comú, que hem adoptat la mesura de tancar i revocar totes les autoritzacions d'ocupació d'equipaments municipals per celebrar actes acadèmics, esportius, festius i socials.

  Demanem confiança en el nostre sistema i els seus professionals per fer front a aquesta crisi que estem vivint. Des de l'equip de govern us agraïm el vostre esforç i compromís i us demanem la màxima col·laboració per fer front a aquesta emergència sanitària.

   

  Domènec Òrrit Pujol

  Alcalde 

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49